Despre noi

Mai multe informații despre WebHippocrates

Știm ce simți, pentru că am fost cu toții acolo la un moment dat: un diagnostic îngrijorător, cu câteva opțiuni de tratament, "fără să știi pe care să o alegi pentru mai departe."

La WebHippocrates suntem hotărâți să îți punem la dispoziție o platformă sigură unde să îți păstrezi toate documentele medicale și acces la cei mai buni medici!

Încarcă-ți datele, contactează unul din doctorii noștri și vei primi o a doua părere avizată în confortul casei tale.

Poți programa chiar și o consultație online! Dezvoltată și lansată în 2016, platforma WebHippocrates, inițial concepută ca o platformă de Teleradiologie, cu scopul obținerii unei opinii medicale de la distanță, a evoluat permanent pentru a acoperi toate nevoile medicilor și pacienților, reprezentând în momentul de față o soluție premium pentru telemedicină.

Modul de utilizare este simplu și intuitiv: pacientul încarcă în platforma WebHippocrates diagnosticul primit împreună cu alte documente medicale și rezultatele imagistice (radiografii, CT etc.) și cere o a doua opinie de la un medic de specialitate sau o comisie medicală.

Platforma dispune de un modul de Videoconferință pentru pentru a oferi pacienților posibilitatea de a discuta în timp real, „față în față” cu doctorul de specialitate, în vederea clarificării diagnosticului și a stabilirii de comun acord a pașilor următori.

În cadrul platformei WebHipocrates se poate crea și încărca în format electronic dosarul medical al pacientului și al membrilor familiei, având astfel un istoric medical complet ce poate fi evaluat de echipa medicală.